Услуги

Продажба, доставка и монтаж на климатични и вентилационни системи

Master clima

 Основен предмет на фирмата

Вентилация

Монтаж

Продажба и доставка

Сервиз

Оглед и консултация

Профилактика

Ние предлагаме оглед в удобно за клиента време, на който най-добре се установява вида на помещението, големината му и какъв клас изолация има то. Външни стени, обем, прозорци, дограми, инсталирана мощност, човекопоток. Всичко това има същетвено значение за изчисляване нужната мощност на вашия климатик или климатици. ‘’Мастер Клима’’ ЕООД предлага климатици, както от най-висок клас АА и +ААА( инвертори и хиперинвертори), така и климатици с добър баланс между качество и цени, предлагащи комфорт в студени зимни месеци. Също така предлагаме и конвеционални климатици/климатици с постоянна мощност, ON-OFF/ с доказан произход, създаващи достатъчен комфорт в преходите между сезоните и в горещите летни месеци. Фирмата има успешно изпълнени проекти на нагнетателна вентилация с канална климатична машина, с до 100% пресен въздух и рекуперативен блок, изцяло изработен от нас.

‘’Мастер Клима’’ ЕООД разработва и изпълнява всички видове климатизация по желанието и на най-взискателните си клиенти. Доставя и монтира всякакъв вид вътрешни тела за климатици. Касетъчни, колонни-сплит и мултисплит климатици с повече от едно вътрешно тяло, канални, подово-таванни, арт куул и други, които са приоритет на „професионална серия‘‘ на водещи производители. ‘’Мастер Клима’’ ЕООД предлага и климатици за офис комплекси, административни сгради, хотели и други.

В утвърдените ни и изпълнени обекти доста често се съчетава климатизация и вентилация в едно и също помещение или сграда. Там, където е необходим пресен въздух, неминуемо се използват канални климатици в зоната на натегателната вентилация. Тогава се налага и използването на рекуператор/енерговъзстановяващ блог, който възстановява енергия или температура в някаква степен на входящия неклиматизиран въздушен поток. Предлагаме на клиентите си и климатици от вида ‘’ROOF TOP’’, създадени специално за климатизиране на потока от пресен въздух на нагнетателна вентилация. Те са приложими при търговски комплекси, бензиностанции, офис комплекси и други, които трябва да имат плосък покрив.

 В сервизната база на фирмата се извършва качествен ремонт на климатици и климатична техника, както следва:

-смяна на компресор, смяна на четирипътен вентил, смяна на вентилатор на външно тяло, смяна на вентилатор на вътрешно тяло, смяна на кондензатор, смяна на платка на вътрешно или външно тяло, зареждане с фреон R410 и  R407, диагностика, отстраняване на течове от фреон, заваряване на медни тръби, възстановяване на външния дизайн на климатици, пълна профилактика на климатици, климатична и вентилационна техника.