Оглед и консултация

Ние Ви предлагаме  професионална консултация от специалист в сферата на климатичната техника. Консултацията със специалист е от голямо значение за клиентите, защото чрез нея те придобиват доста полезни знания за добра експлоатация на техниката, както и за  индивидуаен проект на монтаж в различен тип помещения.

Защо е необходим предварителен оглед?

 Всичко, което трябва да се знае за едно помещение, което трябва  да се климатизира не е малко. А именно: обем в кубични метри, клас на изолация, брой външни стени, вид и материя, прозорци, дограми, инсталирана мощност, човекопоток, постоянно присъстващи хора, съседни помещения и още много други. Лесно може да се допусне грешка при пренебрегването, дори и на малките подробности, а именно от това зависи добрата работа на Вашите климатици и колко време ще работят те.  Системно претоварвани климатици просто дефектират, независимо колко са скъпи и какъв клас са. От друга страна голямото презапасяване в мощност не води до нужния комфорт. Климатиците имат датчити за външна и вътрешна температура, така също и за работна, така се получава неритмична работа на прекалено мощния за едно помещение климатик.

За гарантирано добра работа и дълъг експлоатационен период  на Вашите климатични системи е нужен оглед и преценка от специалист. Най-добре е това да става от фирмата, която ще изпълни монтажа, именно тя ще поеме годишната му профилактика и наблюдение на Вашия климатик, както и гаранционен сервиз.

Безплатен оглед и консултация при закупуване на  климатична техника от нас.